grb Občina Sežana

Sprejem udeležencev projekta Erasmus + CLIL in VET
11.11.2019


Od 7. do 11. novembra je bil Šolski center Srečka Kosovela Sežana ponovno mednarodno obarvan. Tokrat so na šoli gostili aktivnost Erasmus + strateškega partnerstva CLIL in VET, na kateri sodelujejo dijaki in profesorji iz Italije, Litve, Portugalske, Slovaške in Turčije. Poleg pestrega programa v okviru projekta, so gostitelji udeležencem pripravili tudi številne druge zanimive aktivnosti in oglede lokalnih zanimivosti.



Kot vsakič, smo udeležence z veseljem sprejeli tudi na Občini Sežana. Župan David Škabar je povedal, da je Občina Sežana mladim zelo naklonjena. Prav tako je poudaril, da z veseljem podpira mednarodno dejavnost našega Šolskega centra Srečka Kosovela v prepričanju, da povezovanje z dijaki in študenti iz drugih kulturnih okolij mlade bogati, jim daje dodatne možnosti za osebni razvoj ter omogoča izmenjavo mnenj in krepitev številnih kompetenc.



Ob zaključku srečanja, ki je obenem pomenilo tudi sklepno dejanje tokratnega projektnega srečanja, je g. Škabar skupaj s koordinatorko projekta, Majo Prešeren udeležencem podelil certifikate.