grb Občina Sežana

Očistimo Sežano 2018
14.9.2018
Občina Sežana se je tudi letos priključila vseslovenskemu projektu Očistimo Slovenijo. Akcija, ki jo Ekologi brez meja organizirajo v okviru letošnjega največjega okoljskega projekta na svetu, “World Cleanup Day 2018”, bo potekala 15. septembra 2018. Koordinator akcije za Občino Sežana je Andrej Sila.

V skladu z navodili oz. predlogi, ki smo jih prejeli s strani organizatorja akcije in glede na pobude različnih subjektov in društev, smo se odločili, da bi v letošnji akciji posebno pozornost namenili urejanju tematskih oz. sprehajalnih poti na območju občine Sežana.

K akciji so pristopile krajevne skupnosti, posamezni zavodi in razna društva. Razpored in lokacije si lahko ogledate v tabeli.

Vsi tisti, ki ste še pripravljeni sodelovati pri vseslovenski čistilni akciji in si želite doprinesti k čistejšemu okolju, pa se doslej še niste priključili nobeni od prijavljenih skupin, vabljeni, da se pridružite v soboto, 15. 9. ob 8.30 pred objektom tehničnih pregledov na Lenivcu v Sežani, od koder boste nadalje usmerjeni. Poskrbljeno bo za vrečke, rokavice in vodo.