Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

40 najuspešnejših učencev in dijakov v občini Sežana, med njimi tudi zlata maturantka in zlati maturant
Natisni  Pošlji prijatelju
17.9.2010Pred nami je jesen, čas, ki za vse osnovnošolce in srednješolce, pa tudi ostale, ki so željni novega znanja, pomeni nov pričetek šolskega leta.
Da bi bil pričetek šolskega leta še lepši, je v petek, 17. septembra, sežanski župan Davorin Terčon podelil priznanja najuspešnejšim učencem in dijakom v šolskem letu 2009/2010.
Slavnostne podelitve priznanj učencem Osnovne šole Dutovlje in Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana, učencem Glasbene šole Sežane ter dijakom Šolskega centra Srečka Kosovela Sežana so se poleg učencev in dijakov udeležili tudi ravnatelji šol, razredniki in vsi, ki so na kakršenkoli način prispevali k njihovemu uspehu.
Po uvodnem nagovoru župana je sledila slavnostna podelitev priznanj, kjer so svojim varovancem izrekli čestitko tudi ravnatelji. Slovesnost pa so s svojimi instrumenti pospremili tudi učenci Glasbene šole Sežana, ki so nam zaigrali na kitaro, klavir, klarinete in violini.

Letošnji prejemniki priznaj najuspešnejših v občini Sežana so:

Osnovna šola Srečka Kosovela Sežana

Andrej Jurančič, Klemen Moderc, Žaklin Strnad, Metka Škabar, Dana Verč, Aneja Furlan, Alenka Drobnjak, Mateja Bilavčić, Patrik Zajec, Mark Baltič, Jovana Đukić, Zala Mlač, Erik Novak, Julijan Peric, Amadej Škibin in Žan Tavčar

Osnovna šola Dutovlje
Primož Durcik, Monika Grmek, Štefan Hadalin, Saša Kralj, Tim Lazić Righetti, Andrej Nabergoj, Monika Ščuka in Blaž Tavčar.

Glasbena šola Sežana
Dana Verč, Mojca Vitez, Aleksander Lesar in Urša Mahnič.

Šolski center Srečka Kosovela Sežana - odlični maturanti
Metka Čepar (ZLATA MATURANTKA), Rok Tavčar (ZLATI MATURANT), Tadeja Čigon, Petra Čokelj, Sara Lisjak, Mark Ražem, Janja Ščuka, Janja Uršič, Leonida Brezovec, Sandra Polh, Janja Sila in Larisa Mahnič.

Besedilo: Klementina Križman
Slika: Janko Mahnič