Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Sprejem za najuspešnejše učence in dijake
Natisni  Pošlji prijatelju
19.9.2008

32 NAJUSPEŠNEJŠIH V OBČINI SEŽANA

Pred nami je jesen, čas, ki za vse osnovnošolce in srednješolce, pa tudi ostale, ki so željni novega znanja, pomeni nov pričetek šolskega leta.
Da bi bil pričetek šolskega leta še lepši, je v petek, 19. septembra 2008, župan občine Sežana, Davorin Terčon, sprejel najuspešnejše učence in dijake.
Podelitev priznanj učencem Osnovne šole Dutovlje in Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana, učencem Glasbene šole Sežane ter dijakom Srednje šole Srečka Kosovela Sežana je potekala v veliki sejni dvorani Občine Sežana.

Podelitve priznanj so se poleg učencev in dijakov udeležili tudi ravnatelji šol, razredniki in vsi tisti, ki so na kakršen koli način prispevali k njihovemu uspehu.
Po nagovoru župana je sledila slavnostna podelitev priznanj, kjer so svojim varovancem izrekli čestitko tudi ravnatelji. Po zaključnem solo nastopu saksofonistke Nene Leban, učenke Glasbene šole Sežana in dobitnice priznanja, sta sledila skupno fotografiranje ter kratko druženje.

Letošnji prejemniki priznaj najuspešnejših v občini Sežana so:
z Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana
Aljoša Krt, Ana Gomezel, Ana Šemrov, Jerneja Miklavec, Manca Trošt, Matej Čigon, Matej Felicjan, Miha Pipan, Petra Tavčar, Polona Kalc in Urša Kukanja;
z Osnovne šole Dutovlje
Jan Čuk, Katja Šajna, Laura Slamič, Lea Bernetič in Žiga Miklavec;
z Glasbene šole Sežana
Nena Leban, Petra Kukanja in Sara Vatovec;
s Srednje šole Srečka Kosovela Sežana
Enej Resinovič, Ela Brecelj, Eva Srebot, Gregor Furlan, Maruša Pajk, Nejc Volk, Nina Sever, Petra Grmek, Polona Grča, Polona Durcik, Tina Zupančič, Tine Lazar in Tina Vitez.


Besedilo: Klementina Križman
Slika: Janko Mahnič