Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Chefs Care ali Peter Patajac na obisku pri Civilni zaščiti Občine Sežana
Natisni  Pošlji prijatelju
15.5.2020Ste že slišali za iniciativo Chefs Care oziroma Mnogo chefov, mnogo podpore? Gre za dobrodelno akcijo, kjer vrhunski slovenski kuharji skrbijo, da zdrav obrok dobijo tudi tisti, ki v času pandemije delajo in skrbijo, da stvari potekajo tako, kot morajo tudi sicer.

Ob prejemu klica kuharskega mojstra Petra Patajca iz Gostilne Ruj smo bili v Civilni zaščiti Občine Sežana naravnost ganjeni. In lahko vam priznamo, da to ni bil navaden obisk ampak resnično dobrodelno razvajanje!

Dobrovoljni chef Peter nas je na Občini Sežana obiskal sredi sončnega sredinega dopoldneva in nas razveselil s čudovito aranžiranimi »kraškimi culami«, ki so vsebovale odličen domači sadni sok, dišečo grozdno marmelado ter božanske doma pripravljene testenine, za posladek pa še slastne polnjene piškote. Seveda je Peter poskrbel tudi za zdravico, s katero smo si zaželeli predvsem veliko zdravja in obilo poguma, da bi skupaj zmogli premagati tudi to težko in nepredvidljivo preizkušnjo.

Chefu Petru in Gostilni Ruj iz Dola pri Vogljah se v imenu Občine Sežana in Civilne zaščite ponovno najlepše zahvaljujemo za dobrosrčnost in prijaznost. S svojo dobrodelno gesto ni polepšal dneva samo nam, ki smo vključeni v zaščito, reševanje in pomoč našim občanom, ampak tudi posameznikom, ki so se zaradi trenutne situacije znašli v nezavidljivem položaju. Iskrena, iskrena hvala!