Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Sedaj ni čas za kovanje dobička, na prvem mestu je solidarnost
Natisni  Pošlji prijatelju
30.3.2020

Trgo ABC d.o.o. priskočilo na pomoč Občini Sežana

Podjetje Trgo ABC d.o.o. je v trenutni težki situaciji, s svojimi nadomestnimi vozili, priskočilo na pomoč Občini Sežana pri oskrbi občanov z najnujnejšimi življenjskimi potrebščinami. Župan David Škabar s sodelavci je danes v Kopru že prevzel dve nadomestni vozili, ki bosta v prihodnjih dneh služili za razvoz hrane, higienskih pripomočkov in zdravil našim občanom.

»Živimo v zelo nepredvidljivem in stresnem času. Situacija v svetu nas je prislila na čisto drugačno življenje, ta čas nam bo ostal v negativnem spominu, a vseeno lahko vsi naredimo nekaj dobrega za ljudi, saj je v tej izredni situaciji na prvem mestu solidarnost«, je povedal direktor Trgo ABC-ja g. Mahne Igor.

Na Občini Sežana smo vsakršne pomoči izredno veseli in se podjetju Trgo ABC iskreno zahvaljujemo. Današnja gesta podjetja pa je obenem tudi dokaz, da je solidarnost med ljudmi še vedno pomembna vrednota.   

"Navsezadnje smo v tem skupaj. Ni lahko, ampak s sočutjem, upoštevanjem ukrepov in medsebojno podporo nam bo uspelo. Poskrbimo drug za drugega." še dodaja direktor Trgo ABC g. Mahne Igor.