Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Spremembe v delovnem času prodajaln
Natisni  Pošlji prijatelju
20.3.2020

Spoštovane občanke in občani, verjamemo, da trenutno vreme kar vabi k spomladanskemu čiščenju, vendar mora polne zabojnike nekdo tudi pospraviti. V zvezi s tem vas posebej naprošamo, da v tem kriznem času OMEJITE svoje čistilne akcije, saj so komunalni delavci že sedaj preobremenjeni. Poleg ravnanja z odpadki delavci opravljajo tudi druge nadvse pomembne javne službe, zato poskrbimo, da ostanejo zdravi! 

Obvestilo KSP d.d.

ODGOVORNO, SPOŠTLJIVO IN VARNO TUDI NA EKOLOŠKIH OTOKIH!

Spoštovani občani, trenutne razmere ne smejo biti čas čiščenj shramb, kleti in druge šare… in ta ne sme pristati na ekoloških otokih. S tem je onemogočen dostop občanom, ki želijo pravilno odložiti odpadke v zabojnike in oteženo delo komunalnim delavcem, ki pri praznjenju ne morejo do zabojnika. Dežurna ekipa, je samo v mestu Sežana, v dveh dneh z ekoloških otokov počistila 1 tono nepravilno odloženih mešanih in kosovnih odpadkov.

Odvoz kosovnih odpadkov, nevarnih odpadkov in zelenega odreza v trenutnih razmerah ni nuja. Zato vas prosimo, da jih, do umiritve razmer, zadržite doma.

Zdravje vas občanov in naših komunalnih delavcev je na prvem mestu. V dneh, ko vse okoli nas veljajo posebne razmere, vas naprošamo, da se tudi pri ravnanju z odpadki vedete odgovorno, spoštljivo in se potrudite pri pravilnem odlaganju odpadkov.