Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Sprejem za veterane nogometnega kluba Gil Vicente
Natisni  Pošlji prijatelju
2.10.2015V petek, 2. oktobra 2015, smo na Občini Sežana priredili sprejem za veterane nogometnega kluba  Gil Vicente Futebol clube iz Barcelosa. Gostje iz Portugalske so namreč v začetku oktobra svojim kolegom – veteranom iz Nogometnega kluba Tabor Sežana, vrnili obisk. Sežanski veterani so namreč v začetku julija letos gostovali v Barcelosu, kjer so doživeli izjemen sprejem. Odigrali so tekmo, spoznavali utrip Barcelosa in si ogledali znamenitosti, med drugim pa jih je na tamkajšnji občini sprejela tudi delegacija s predstavnikom za turizem, gospodom Joséjem Carlosom da Silvo Brito. Na Portugalskem je bila tudi sprejeta odločitev o povratnem srečanju v Sežani.
Veterani NK Tabor so se ob tridnevnem obisku nogometnih kolegov izkazali kot izjemni gostitelji, saj so jim pripravili pester program. V okviru srečanja so organizirali mednarodno tekmo in spremljevalni program z družabnim delom, obisk znamenitosti Sežane in Krasa, ne nazadnje pa tudi Slovenije.
V prepričanju, da mednarodno sodelovanje občanov oz. njihovih organiziranih skupin vsakega posameznika obogati z novimi spoznanji in izkušnjami, obenem pa prispeva tudi k promociji in prepoznavnosti Sežane ter Krasa doma in po svetu, Občina Sežana z veseljem podpira čezmejne aktivnosti in povezovanja.