Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Podpis koncesijske pogodbe z Javno razsvetljavo d.d.
Natisni  Pošlji prijatelju
10.3.2015

 

Občina Sežana je dne 10.3.2015 s podjetjem Javna razsvetljava d.d., Litijska cesta 263, 1261 Ljubljana-Dobrunje, podpisala Koncesijsko pogodbo za opravljanje gospodarske javne službe dobave, postavitve, vzdrževanja in izvajanja javne razsvetljave v občini Sežana. Koncesija je podeljena za dobo 20 let.

Glavni namen opravljanja gospodarske javne službe je prenova javne razsvetljave, zamenjava cestnih svetilk oz. sijalk, dobava, postavitev in redno vzdrževanje objektov in omrežja javne razsvetljave, strokovni nadzor nad delovanjem omrežja javne razsvetljave in njegovo tekoče vzdrževanje v interesu trajnega nemotenega in brezhibnega delovanja javne razsvetljave, uskladitev sistema skladno s standardi in priporočili, izvedba regulacije, rekonstrukcija prižigališč in napajalnih vodov, skladno z veljavno zakonodajo in s ciljem znižanja stroškov obratovanja ter izvedba drugih ukrepov za potrebe obnove, vzdrževanja in pogodbenega zagotavljanja prihrankov energije za sistem javne razsvetljave v občini Sežana.

Napake v delovanju javne razsvetljave bo poleg obstoječega načina možno javiti tudi preko spletne strani podjetja Javna razsvetljava d.d. http://www.jrl.si/prijava-napak