Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si
Prva stran    Novice in obvestila

Praznična Sežana
Natisni  Pošlji prijatelju
9.12.2011

Dne 9. decembra se je tudi v Sežani pričel veseli december.
Na uvodni prireditvi v prednovoletno praznovanje, ki smo ga letos poimenovali PRAZNIČNA SEŽANA, smo ob 16. uri, v sežanskem Kosovelovem domu najprej podelili pohvale najzaslužnejšim prostovoljcem v občini Sežana, ponovno odprli vrata Darilnice ter z glasnim odštevanjem prižgali praznično razsvetljavo. Prvič pa so se na umetniški tržnici lahko predstavili tudi domači ustvarjalci.
Prireditev so s kulturnim programom popestrili gojenci Glasbene šole Sežana, zbor Šolskega centra Srečko Kosovel SAMI LEPI ter združeni zborček delavcev in stanovalcev Socialno varstvenega zavoda Dutovlje ter zaposlenih in uporabnikov Društva za osebno zdravje in kreativno preživljanje prostega časa Vezi vezi.

 

Program PRAZNIČNA SEŽANA

 

Podelitev pohval najzaslužnejšim prostovoljcem in prostovoljskemu projektu v občini Sežana

Anja Kristan je prejela  pohvalo za najzaslužnejšo prostovoljko

Ivanka Fonda je prejela pohvalo za najzaslužnejšo prostovoljko

Športno društvo PoSKOKec je prejelo pohvalo za najzaslužnejši prostovoljski projekt v letih 2010 in 2011 'PoSKOKčev dan'

Darilnica, menjava daril - brez denarnice - brez cenzure

DARILNICA je projekt, ki ga Občina Sežana v sodelovanju s Kosovelovim domom in mladinskimi organizacijami letos izvaja že drugo leto zapored.
Namenjena je vsem generacijam in želi spodbuditi k razmišljanj...

 

 

Lampijoni

Decembra, že tri leta zapovrstjo, Sežano Krasijo lampijoni, ki jih vsako leto znova izdelajo varovanci vrtcev in varstvenih zavodov z njihovimi mentorji in vzgojitelji, šolarji in dijaki z njihovimi učitelji in profesorji, študentje, upokojenci ter člani različnih društev…