Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si
Prva stran    Novice in obvestila

Obvestilo Območne obrtno-podjetniške zbornice Sežana
Natisni  Pošlji prijatelju
14.5.2021

OOZ Sežana organizira BREZPLAČNO testiranje v prostorih OOZ Sežana tudi v petek, 14.5.2021, od 13.45 ure do 15.00.

Testiranje na OOZ Sežana je namenjeno predvsem tistim, ki jim je vlada z Odlokom določila, da lahko opravljajo dejavnost ob pogoju, da imajo negativen rezultat na prisotnost COVID-19 in zgolj tistim, ki imajo urejeno Slovensko Zdravstveno zavarovanje. Ker se testiranje izvaja v sklopu množičnega testiranja, se posebej pisnih potrdil NE izdaja. V skladu z Vladnimi odloki je sporočilo, ki se ga prejme preko SMS-a dovolj, tudi za dnevne migrante. Pisna potrdila se izdajo samo izjemam, ki utemeljijo njihovo potrebo.

NOVO: Možnost tudi brez kontaktnega testiranja s hitrim antigenskim testom na prisotnost COVID-19 iz sline ali z manj invazivnim nosnim brisom. Za tovrstno testiranje je plačilo 20 EUR, ki se ga izvede na:

Meditrans d.o.o., Prečna ulica 2, 6230 Postojna
TRR: SI 56 10100-0036597998, Banka Intesa Sanpaolo  
Namen plačila: HAT iz sline Ime in Priimek testiranca     
Potrdilo o plačilu prinesete s seboj ter ga pokažete izvajalcu.
Obvezna je predhodna rezervacija. Zainteresirani sporočite podatke udeležencev testiranja (ime in priimek) na elektronski naslov klementina.krizman@ozs.si.

Ker smo odgovorni do sebe in ostalih, se ZAVEDAMO, da pogoj za udeležbo na testiranju na SARS-CoV-2 je, da oseba na dan testiranja nima povišane telesne temperature, nima prisotnih akutnih znakov okužbe dihal ali prebavil in ni bila v stiku z okuženo osebo z virusom SARS-CoV-2 v zadnjih desetih dneh. V primeru bolezenskih znakov mora oseba po telefonu poklicati svojega izbranega ali dežurnega zdravnika, ki ji bo napotil v izolacijo in ji podal vsa nadaljnja navodila.