Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si
Prva stran    Novice in obvestila

Sprejem najuspešnejših učencev in dijakov šolskega leta 2019/2020
Natisni  Pošlji prijatelju
4.9.2020

Že več let zapored sprejem župana za najboljše učence in dijake zaokroži praznovanje sežanskega občinskega praznika. Letošnji sprejem za odličnike je bil takšen kot je tudi letošnje leto. Povsem drugačen! V preteklih letih je Občina Sežana pripravila za najuspešnejše skupno prireditev s kulturnim programom, ker pa trenutne razmere tega žal ne omogočajo, je župan David Škabar sprejel odličnjake vsake šole na območju občine Sežana posebej.

Podelitev priznanj je potekala v petek, 4. septembra v Interpretaciskem centru kraške vegetacije v Botaničnem vrtu Sežana. Na štirih sprejemih je župan čestital kar šestindvajsetim vzornim učencem in dijakom, ki so šolsko leto 2019/2020 zaključili na Osnovni šoli Srečka Kosovela Sežana, Osnovni šoli Dutovlje, Glasbeni šoli Sežana in Šolskem centru Srečka Kosovela Sežana.

Nika Grmek, Ruj Kocjan, Ema Krpan, Sara Lazarevski, Elene Pezzicoli, Nika Tavčar, Lucija Vrečko, Ana Marija Čehovin, Valentina Černe, Vita Kompare, Blaž Maurič, Nejc Ozbič, Eva Bonifacio, Tian Jagodić, Leila Kariž, Ana Škerlj, Anja Rebec, Mihael Simoneta, Neža Jurančič, Ema Stopar in Leon Žužek so imena odličnikov, za katere bomo zagotovo še slišali. Vsekakor pa gre posebej izpostaviti kar štiri letošnje zlate maturantke:  Asto Gerjevič Debevec, Martino Jugovac, Laro Ivančič in Lano Dodič Ceglar.

Vsem letošnji prejemnikom županovih pohval iskreno čestitamo in jim tudi v bodoče želimo obilo uspeha na začrtani poti.