Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si
Prva stran    Novice in obvestila

Mobilna številka in mail za komuniciranje z občani
Natisni  Pošlji prijatelju
9.5.2020
Spoštovane občanke in občani,

ponovno bi vas želeli spomniti na pomoč, ki je na razpolago v času, ko je gibanje v javnosti omejeno.

Za občane smo vzpostavili interventno oskrbo starejših in tistih, ki so v karanteni oz. izolaciji. Namenjena je starejšim, gibalno oviranim in tistim, ki zaradi ukrepov zajezitve širjenja koronavirusa oz. okužbe, ne morete ali ne smete zapustiti svojih domov in se sami ali s pomočjo sorodnikov, prijateljev in znancev ne morete oskrbovati z najnujnejšimi življenjskimi potrebščinami.

Za dostavo hrane in higienskih pripomočkov smo oblikovali dva standardizirana paketa, in sicer za eno osebo in za družino, ki naj bi zadostovala za predvidoma teden dni.

Za dobavo zdravil na recept zadostuje, da na telefon sporočite le EMŠO ali ZZZS številko (izpisana je na kartici zdravstvenega zavarovanja). V lekarni bodo zdravila pripravili, preko CSD Sežana pa vam jih bomo dostavili na dom.

Za naročilo nujnih življenjskih potrebščin smo vam – na telefonski številki 031 608 929 – na voljo vsak dan med 7. in 20. uro, kjer se boste seznanili z vsebino paketov in načinom plačila, ter se dogovorili glede dostave paketov oziroma zdravil.

Zagotavljamo Vam, da se bodo vse dostave izvajale izključno brez neposrednih stikov med ljudmi, zato morebitni okužbi ne bomo izpostavljali ne dostavljavcev in tudi ne občanov.

Priloge:
 Mobilna številka in mail za komuniciranje z občani