Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Vabilo na svečanost v četrtek, 25.aprila 2019 v Kosovelov dom
več
Prestavljeno VELIKO ODPRTJE SEZONE V LIPICI na nedeljo, 14.aprila 2019Obveščamo Vas, da je zaradi slabe vremenske napovedi dogodek Veliko odprtje sezone v Lipici prestavljen na nedeljo, 14. 4. 2019.  Dogajanje bo še bolj pestro, saj se bo takrat v Kobilarni Lipica odvijalo tekmovanje v preskakovanju ovir CSN.
Vabimo Vas torej, da se nam pridružite v nedeljo, 14. 4. 2019, v Kobilarni Lipica s Kuponom, ki je bil objavljen v marčevski izdaji glasila Kraški obzornik.

več
Prenehanje velike požarne ogroženosti naravnega okolja

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje z 19. marcem 2019 razglaša prenehanje velike požarne ogroženosti naravnega okolja, razglašene 23. februarja 2019: v občinah Koper, Ankaran, Izola, Piran, Ilirska Bistrica, Pivka, Postojna, Sežana, Divača, Hrpelje – Kozina, Komen, Vipava, Ajdovščina, Nova Gorica, Kanal, Brda, Miren – Kostanjevica, Renče – Vogrsko in Šempeter – Vrtojba.

več
Razigrane maškare so zimi napovedale konecLetošnji pustni torek je bil tudi v Sežani razigran in pisan. Mestne ulice so zasedle vesele pustne maske iz Vrtca Sežana in Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana. Živahne in barvite maškare so obiskale tudi Občino Sežana, kjer so jih pričakali uslužbenci občinske uprave in upravne enote.

več
Obisk Korantov v občini SežanaHladen konec tedna, 23. in 24. februarja, je bil kot naročen za obisk korantov iz Etnološkega društva Korant Podvinci. V soboto dopoldne je v centru Sežane korante sprejel župan David Škabar, jim zaželel dobrodošlico na Krasu in izrazil zahvalo, da so si v napornem pustnem času vzeli čas, da tudi v našo občino prikličejo pomlad. Sprevodu v Sežani je popoldne sledilo še izganjanje zime v Štorjah, Merčah, Gorenjah in Povirju, v nedeljo pa so svoj ples nadaljevali še v Dutovljah in Pliskovici.

več

Arhiv obvestil in novic
Turizem
MLADI
LAS