Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Vabilo na zaključno prireditev v sklopu izdelave celostne prometne strategije občine Sežanaveč
Očistimo Sežano 2018


Občina Sežana se je tudi letos priključila vseslovenskemu projektu Očistimo Slovenijo. Akcija, ki jo Ekologi brez meja organizirajo v okviru letošnjega največjega okoljskega projekta na svetu, “World Cleanup Day 2018”, bo potekala 15. septembra 2018. Koordinator akcije za Občino Sežana je Andrej Sila.

več
Sprejem za prostovoljce Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometuV petek, 7. 9. 2018, sta župan Davorin Terčon in komandir Jožef Muhič sprejela prostovoljce, ki so v prvem tednu šolskega leta v sodelovanju z medobčinsko radarsko službo, Policijsko postajo Sežana in Svetom za preventivo in varstvo v cestnem prometu, vestno skrbeli za varnost naših najmlajših na poti v šolo.

več
Podelitev priznanj najuspešnejšimTako kot že več let zapored, je tudi letos v začetku septembra potekala prireditev, v okviru katere so bila podeljena priznanja najuspešnejšim učencem in dijakom, ki so v šolskem letu 2017/2018 zaključili šolanje na šolah v naši občini ter nagrajencem akcije Občina Sežana v cvetju 2018. S podelitvijo priznanj najuspešnejšim se običajno zaokroži praznovanje občinskega praznika.

več
Prvič v šoloSeptember ne prinaša le začetka meteorološke jeseni, ampak tudi novo šolsko leto. Vsakokrat je prvi šolski dan poseben dan v življenju šolarjev, predvsem pomemben pa je za tiste, ki v šolske klopi sedejo prvič. Letos je v občini Sežana šolski prag prestopilo kar 148 razigranih prvošolcev.

več

Arhiv obvestil in novic
Turizem
MLADI
LAS