Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Športnik Krasa in Brkinov 2014»Ja kje drugje, kot na prireditvi Športnik Krasa in Brkinov,« je bilo najpogosteje slišati v športni sferi občin Sežana, Hrpelje-Kozina, Komen in Divača odgovor na vprašanje, kje je potrebno biti v sredo zvečer. Tretje leto zapored so se priznanja za naj športnika tega okolja podeljevala na področju štirih sosednjih občin.

več
Ureditev podhoda v Sežani

Občina Sežana je v preteklem letu pristopila k investiciji - ureditvi podhoda v objektu ob Partizanski cesti v Sežani. Priprava investicije je potekala v sodelovanju z lastniki nepremičnine, ki so sočasno z investicijo občine izvedli obnovo fasade.

več
Srečno 2015

več
Lučka miru 2014

»Hvala, Prijatelj.
Dobil sem Tvoj dar.
Prižgal si ga v Betlehemu in poskrbel,
da je prišel do mene.
Sprašujem se, zakaj sem ga dobil.«

»Dobil si priložnost.
Bodi odgovoren in pusti svoj pečat.
Poskusi. Koliko ti je mar?«

več
Večna podoba lipicanca…V ponedeljek, 3. novembra, je potekala krajša slovesnost ob postavitvi skulpture lipicanca na križišču Bazoviške, Lipiške ter Regentove ulice v Sežani. Kip je delo kiparja Francija Černelča in je bil izklesan v okviru tradicionalnega kiparskega simpozija v Makolah. Kamnit blok za skulpturo je donirala družba Marmor Sežana, ki je izvedla tudi transport in postavitev kipa, za ureditev krožišča pa je poskrbelo Komunalno stanovanjsko podjetje Sežana.

več

Arhiv obvestil in novic
Turizem
MLADI
LAS