Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Humanitarna akcija za pomoč prizadetim v neurju v kraju Mahniči


klikni za podrobnosti o HUMANITARNI AKCIJIveč
28.avgust - praznik Občine Sežana

Slavnostna seja Občinskega sveta Občine Sežana s podelitvijo občinskih priznanj za leto 2014 je bila 27.avgusta v Kosovelovem domu Sežana.

več
Občina Sežana in P.G.M. INŽENIRING d.o.o. podpisala gradbeno pogodbo - Ureditev garderob ob stadionu Rajko Štolfa Sežana

V petek, 11.7.2014, je sežanski župan Davorin Terčon, skupaj direktorjem izbranega izvajalca del P.G.M. inženiring Sežana podpisal pogodbo za izgradnjo objekta garderob ob stadionu Rajko Štolfa Sežana za potrebe Mladinskega nogometnega društva Tabor Sežana, klubsko dejavnost in potrebe Zavoda za šport turizem in prosti čas. Sredstva za izvedbo gradnje v višini 896.601,02 EUR so zagotovljena v proračunu Občine Sežana.

več
Srečanje sežanskih gospodarstvenikov s podelitvijo županovih priznanj

Konec meseca maja se je v Kosovelovem domu odvijalo srečanje s sežanskimi gospodarstveniki s podelitvijo županovih priznanj. Prireditev je bila zasnovana v sodelovanju z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani kot pogovor, v katerem so prejemniki priznanj predstavili svoje izkušnje, primere dobrih praks ter izpostavili težave, s katerimi so se oz. se srečujejo pri svojem delu. Prireditev je bila med drugim tudi odlična priložnost za srečanje, za izmenjavo mnenj in osvetlitev odmevnejših dosežkov, predvsem pa so predstavniki gospodarstva govorili o vizijah, iskali rešitve, razpravljali o možnostih ter razmišljati o boljši prihodnosti za naše skupno okolje.

več
Podpis pogodbe za dobavo dveh gasilskih vozil16.5.2014, je sežanski župan Davorin Terčon, skupaj s predsednikom PGD Sežana Simonom Hlačarjem in predsednikom PGD Lokev Janijem Stoparjem, podpisal pogodbo za dobavo dveh novih gasilskih vozil GCGP-1 z dobaviteljem vozil Gasilska vozila Pušnik d.o.o. iz Črešnjevca pri Slovenski Bistrici.

Sredstva za nakup novih vozil v višini 460.000,00 EUR bo zagotovila Občina Sežana, ki je del sredstev (28.650,00 EUR za vsako vozilo) pridobila na razpisu Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje iz naslova sredstev za sofinanciranje nabave gasilskih vozil za gašenje požarov v naravnem okolju.

več

Arhiv obvestil in novic
Turizem
MLADI
LAS