Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Lokalne volitve 2018


Povezave na spletno stran:

Ministrstvo za javno upravoSeznam kandidatov za župana in člane občinskih svetov

Seznam kandidatov za člane v svetih krajevnih skupnosti

Državna volilna komisija


več
Učna ura osmošolcev Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana na Občini SežanaUčenci treh oddelkov 8. razreda Osnovne šole Srečka Kosovela Sežana so tudi v letošnjem letu septembra in oktobra obiskali Občino Sežana. Tako so šolsko uro državljanske in domovinske kulture ter etike preživeli malo drugače, saj so se s svojim učiteljem, Danilom Badovincem zbrali v mali sejni dvorani, kjer navadno zaseda sežanski občinski svet, in prisluhnili predstavitvi občine Sežana.

več
Sprejem za predstavnike veteranskih organizacij, ki delujejo na območju občine SežanaV petek, 28. septembra 2018, je župan občine Sežana, Davorin Terčon, še zadnjič pred iztekom svojega mandata sprejel predstavnike veteranskih organizacij, ki delujejo na območju občine Sežana. Župan se je predstavnikom Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Krasa in Brkinov, Območnega združenja slovenskih častnikov, Policijskega veteranskega društva Sever, Društva TIGR Primorske in Združenja borcev za vrednote NOB Sežana zahvalil za konstruktivno sodelovanje skozi vse tri njegove mandate na čelu občine Sežana.

več
Vabilo na zaključno prireditev v sklopu izdelave celostne prometne strategije občine Sežanaveč
Očistimo Sežano 2018


Občina Sežana se je tudi letos priključila vseslovenskemu projektu Očistimo Slovenijo. Akcija, ki jo Ekologi brez meja organizirajo v okviru letošnjega največjega okoljskega projekta na svetu, “World Cleanup Day 2018”, bo potekala 15. septembra 2018. Koordinator akcije za Občino Sežana je Andrej Sila.

več

Arhiv obvestil in novic
Turizem
MLADI
LAS