Občina Sežana
DomovKazaloE-mailvecjemanjse Išči  
Obcinski predpisiVloge in obrazciUradne objaveInformacije javnega znacaja
Občina Sežana
Partizanska cesta 4
6210 Sežana

T: ++386 (0)5 731 01 00
F: ++386 (0)5 731 01 23
E: obcina@sezana.si

Občina Sežana v cvetju 2019

Rok za prijavo je do vključno 7. junija 2019

več
#SeVejKiSeJej - Sežana strEATSežana bo z majem bogatejša za nov sklop dogodkov na prostem pod skupnim imenom #SeVejKiSeJej - Sežana strEAT.  Pet kulinarično in zabavno-kulturno obarvanih dogodkov (truck food festival) z obfestivalskim programom, ki je bodisi glasbene narave bodisi gre za ulična gledališča in ustvarjalnice, enkrat mesečno od maja do septembra. Vstop prost. Hrana in pijača pa bosta plačljivi. Dogodki bodo izvedeni le v primeru lepega vremena.

več
Vabilo na svečanost v četrtek, 25.aprila 2019 v Kosovelov dom
več
Predstavniki Veleposlaništva Ruske federacije so v okviru komemoracij ob prihajajoči obletnici zmage v II. svetovni vojni obiskali občino SežanaŽe vrsto let, v počastitev Dneva zmage 9. maja, predstavniki Veleposlaništva Ruske Federacije ter Ruskega centra znanosti in kulture namenjajo veliko pozornosti ohranjanju spomina na vojake, ki so umrli na slovenskih tleh in v drugih državah. V ta namen – ob podpori slovenskih občin in veteranskih organizacij – obiščejo grobove padlih vojakov.

več
Župan Občine Sežana je postal boter prvega lipiškega žrebička Conversana Gaetane XLVIII

Župan Občine Sežana je postal boter prvega lipiškega žrebička Conversana Gaetane XLVIII

Conversana Gaetana XLVIII, ki je prišel na svet 20. marca, je župan pospremil z željami po nadaljnjem dobrem sodelovanju med Občino Sežana in Kobilarno Lipica. V svojem nagovoru je župan med drugim izpostavil, da je »Kobilarna Lipica od nekdaj – ne le turistom, pač pa tudi nam, domačinom – predstavljala prav poseben kraj. Tu so se odvijale številne prireditve, ...

več

Arhiv obvestil in novic
Turizem
MLADI
LAS